Sharpener logo
Sharpener's eigen uitingen op mobiel, computer en drukwerk Collecto Bible-Fit Call of the Mall De BouwApp. Slingerland Bouw Groveko Stach Food TNO PRIMA App K.A. Van Daalen & zn
Sharpener adviseert & creëert mobile.
responsive sitesmobile siteswebappsapps

Collecto

Collecteren is nu nog leuker met Collecto, d app voor collectanten! Houd een lijstje bij met adressen waar je nog langs moet, verzamel medailles en verbeter je positie in de ranking! Collecto is ontwikkeld voor alle landelijk collecterende fondsen.
Download Collecto
D app voor collecterend Nederland > meer

Bible-Fit

De Bijbel, overal bij je. Ben je verliefd? Of kun je niet slapen? Met Bible-Fit heb je altijd een passende tekst bij de hand. Sharpener ontwikkelde de Android app voor Ark Mission, een stichting die zich inzet voor de verspreiding van het Woord.
Download de Android app
De Bijbel altijd bij je! > meer

Call of the Mall

Op Utrecht Centraal en Hoog Catharijne vindt van 20 juni tot en met 22 september een bijzondere kunstmanifestatie plaats: Call of the Mall! Gebruik de mobiele site om de looproute te volgen of een kunstwerk en kunstenaar te zoeken. Kunst voor iedereen!
Mobiele site Call of the Mall
Mobiele site voor bijzondere kunst > meer

De BouwApp.

In samenwerking met De Concepteurs ontwikkelde Sharpener het concept
'De BouwApp.'. Dit concept is functioneel en grafisch ontworpen, waarna internetbureau Axendo de applicatie ontwikkelde. Blijf op de hoogte van bouwprojecten in de buurt met De BouwApp!
Download de app
Concept en design voor De BouwApp. > meer

Slingerland Bouw

In een tijd waar bouwbedrijven het moeilijk hebben doet Slingerland Bouw het anders dan anderen: innoveren! Met de responsive site is op smartphone, tablet of PC altijd en overal projectinformatie en -nieuws te bekijken. Ook is gemakkelijk contact op te nemen met de juiste persoon voor verdere vragen. Uw website, onze zorg!
Bekijk de website van Slingerland Bouw
Innovatieve site Slingerland Bouw. > meer

Groveko

Groveko levert aan meer dan 2500 bedrijven de nodige schoonmaakartikelen. Met deze handige app kunnen schoonmakers met een Android, iOS of Windows smartphone of tablet meteen op locatie een bestelling samenstellen en plaatsen.
Bekijk het instructiefilmpje
App voor schoonmakers. > meer

Stach Food

STACH is een eetwinkel die staat voor gevarieerde kant-en-klaar maaltijden van hoge kwaliteit. Het minimalistische design van STACH sluit goed aan bij de doelgroep. De responsive website voor smartphones, tablets en PC ademt STACH. Eet smakelijk!
Bezoek de website
Hoge kwaliteit eten & website! > meer

TNO PRIMA App

Het determineren van zeezoogdieren kan een lastige klus zijn. In opdracht van TNO ontwierp en ontwikkelde Sharpener een app voor de Koninklijke Marine waarmee marinepersoneel op zee makkelijker een determinatie kan uitvoeren. De app zal worden gebruikt op de vloot van de Koninklijke Marine, op handzame 7' ruggedized tablets.
Determineer het zeezoogdier. > meer

K.A. Van Daalen & zn

Al 50 jaar specialist in verhuur van grondverzetmachines en aanneming. In die tijd is het machinepark en zijn de diensten fors uitgebreid. Klanten kunnen nu gemakkelijk via de responsive website op een smartphone, tablet of PC het aanbod inzien en een offerte aanvragen, van graafmachine tot stratenmaker!
Bezoek de website
50 jaar: tijd voor Responsive! > meer

contact

mailiconmailiconmailiconmailicon

Bezoekadres: (postadres is afwijkend)
Hoofdweg 258, 3067 GJ Rotterdam
> Route

E-mail: info@sharpener.nl
Postadres:
(bezoekadres is afwijkend)
Postbus 8250, 3009 AG Rotterdam

Social media:
Twitter (@shrpnr)  |  Facebook  |   LinkedIn